Begin nieuw seizoen

De zomervakantie is dit jaar voor jullie begonnen met enkele te gekke zomerkampen. Na vele weekenden zonder een scoutingmiddag staat het begin van het nieuwe seizoen bijna weer voor de deur.

Zaterdag 31 augustus zal de eerste groepsbijeenkomst na de zomervakantie zijn, en staat ons hele stafteam weer klaar om uw kinderen te entertainen. De bevers beginnen zoals gewoonlijk om 14.45 uur en alle overige speltakken om 14.30 uur.

Op 21 september zullen wij afscheid nemen van de oudsten van ieder speltak, dan worden zij en enkele stafleden overgetrokken naar het volgende speltak. Ouders, broertjes, zusjes, opa en oma zijn op deze dag van harte uitgenodigd om te komen kijken hoe hun zoon of dochter wordt ontvangen bij het volgende speltak. Verdere informatie volgt t.z.t.

Natuurlijk moeten deze nieuwe leden ook ge├»nstalleerd worden, dit zal plaats vinden op zaterdag 5 oktober. Ook hiervan krijgt u t.z.t. verdere informatie. Wij wensen jullie nog allemaal een prettige vakantie en hopelijk zien we elkaar weer in het nieuwe seizoen of tijdens het preuvenemint!