Scouting St. Gerlach bedankt haar sponsoren Kerremis St. Pieter

Beste sponsoren,
Allereerst willen wij u bedanken voor de financiële steun die u in de afgelopen jaren aan onze vereniging heeft gegeven, dat waarderen wij zeer!

Zoals u wellicht al vernomen heeft krijgt de Kerremis st. Pieter dit jaar een iets anders jasje.

Het organiseren van en de verantwoordelijkheid voor dit feest werd de laatst jaren steeds moeilijker voor ons – als relatief kleine club – om te dragen.

Omdat wij het toch belangrijk vinden dat er na de processie gelegenheid is om samen te zijn in de buurt, hebben wij besloten samenwerking te zoeken met het kerkbestuur en met de mensen van “in d’n auwe Herberg”.

Er is nog steeds de oude vertrouwde “rommelmarkt”, u kunt iets drinken en er zal muziek zijn.

Voor u als sponsor betekent dit concreet dat u dit jaar niet expliciet gevraagd wordt om onze vereniging financieel te steunen tijdens dit feest.

Uiteraard zijn wij blij me elke steun en indien u toch iets wilt betekenen voor scouting st Gerlach zou dat kunnen in de vorm van “steunpilaar”. U betaalt dan 35 euro per jaar.

Nogmaals bedankt voor uw steun in de afgelopen jaren en wij hopen u op 1 juli a.s. te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
Bestuur scouting st. Gerlach