Maak deze kerst bijzonder…

De Explorers van scouting Sint Gerlach hebben deze kerst een speciale actie voor u georganiseerd.

Stuur deze kerst unieke Maastrichtse kerstkaarten

De Explorers van onze scouting hebben originele kerstkaarten ontworpen. De kaarten zijn professioneel gedrukt. Door de Maastrichtse teksten en elementen uit de stad, kunt u uw familie, vrienden en collega’s een bijzondere kerstgroet sturen. Kijk maar eens hoe mooi het resultaat geworden is!

Afbeelding zonder bijschrift

10 gevouwen kaarten van A6 formaat

Meerdere leuke ontwerpen in één doosje

Geleverd met envelop in een mooie verpakking

Gratis thuisbezorgd door onze Explorers

Steun onze groep

Wij proberen middels deze actie geld op te halen voor een leuk scoutingjaar en een cool zomerkamp. De gemeente geeft steeds minder subsidie aan verenigingen en daardoor zijn wij genoodzaakt op zoek te gaan naar alternatieve bronnen van inkomsten. Wij zijn trots op de kaarten die we hebben ontworpen. Steunt u ons deze kerst door zelf een uniek kaartje te versturen?

Bestellen

Middels de volgende link kunt u makkelijk een bestelling plaatsen. Eén set van 10 kaarten kost 5 euro. Verdere informatie omtrent de betaling vindt u in het bestelformulier. Rond zaterdag 9 december zullen de kaarten gratis bij u worden thuisbezorgd!

Bestel hier uw pakje(s) kaarten

Prettig kerstfeest!