Lid worden / Uitschrijven

Attentie! Wegens het grote aantal leden is het op het moment helaas niet mogelijk om uw kind bij de bevers aan te melden. Wel kunt u op de wachtlijst gezet worden door een mailtje te sturen naar bevers.sintgerlach@gmail.com. De teamleider neemt dan zo snel mogelijk contact met u op!

Hoe word je lid van Scouting St. Gerlach?

Iedereen die aan de leeftijdseisen van de speltakken voldoet kan lid worden van onze groep. Door een mail te sturen aan leden.stgerlach@gmail.com kunt u in contact met ons komen. De verwerking van de inschrijving kan maximaal 4 weken in beslag nemen.

Na de verwerking van de inschrijving wordt er door het stafteam van de betreffende speltak contact met u opgenomen. Uw kind wordt dan uitgenodigd om een drietal keren te komen  meedraaien op zaterdagmiddag. Voor de oefenmomenten is het goed om uw kind gemakkelijke kleding en stevige schoenen aan te doen. Scouts spelen voornamelijk buiten (ook met regenachtig weer), kleding moet dus tegen een stootje kunnen en vuil mogen worden.

Hierdoor kan uw kind bekijken of het Scoutingspel past bij hem of haar en er definitief voor kiest om lid te worden.

Dit kan door het inschrijfformulier volledig in te vullen, te ondertekenen, en te retourneren aan: leden.stgerlach@gmail.com. Dan zal het definitieve lidmaatschap starten en de maandelijkse contributie geind gaan worden via automatische incasso. Ook wordt uw kind ingeschreven bij Scouting Nederland.

Vol?

Het kan zijn dat er in de betreffende speltak voor uw kind niet direct plaats is. We willen namelijk. op verantwoorde wijze het scoutingspel kunnen spelen en dat vereist voldoende stafleden. Indien we hier niet aan kunnen voldoen kan het zijn dat we uw kind op een wachtlijst moeten plaatsen.

Zodra er plek vrijkomt in de betreffende speltak zal de teamleider contact met u opnemen.

Uitschrijven

Het opzeggen van het lidmaatschap kan door een mail te sturen naar : leden.stgerlach@gmail.com. Opzeggingen dienen een maand voor het einde van het kwartaal (dus voor 1 maart, 1 juni, 1 september, of 1 december) ontvangen te zijn i.v.m. de contributie.